PODRĘCZNIKI
Sortuj według:
Język polski. Teraz matura 2015. Tuż przed egzaminem. Pisanie rozprawki. Klasa 1-3. Materiały pomocnicze - szkoła ponadgimnazjalna

Język polski. Teraz matura 2015. Tuż przed egzaminem. Pisanie rozprawki. Klasa 1-3. Materiały pomocnicze - szkoła ponadgimnazjalna

Publikacja idealna do powtórek krótko przed maturą. Pokazuje, jak krok po kroku napisać wypracowanie maturalne. Pozwala na samodzielne wyćwiczenie umiejętności budowania rozprawki problemowej dzięki przykładowym rozwiązaniom zadań egzaminacyjnych. Utrwala najważniejsze zagadnienia z dziedziny literatury niezbędne na egzaminie pisemnym. Zawiera...
Cena
26.49zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Wiedza o społeczeństwie. Teraz matura 2015. Tuż przed egzaminem. Klasa 1-3. Materiały pomocnicze - szkoła ponadgimnazjalna

Wiedza o społeczeństwie. Teraz matura 2015. Tuż przed egzaminem. Klasa 1-3. Materiały pomocnicze - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Lucyna Czechowska

Wydawnictwo: Nowa Era
ISBN: 9788326722035
Kategoria: Podręczniki
Publikacja idealna do powtórek tuż przed maturą. Zawiera mapy myśli i omówienie najważniejszych zagadnień przedmiotowych, dzięki czemu pozwala rozwijać umiejętność dostrzegania współzależności we współczesnym świecie. Utrwala kluczowe wiadomości z wiedzy o społeczeństwie. Pokazuje, w jaki sposób rozwiązywać typy zadań najczęściej występujących na...
Cena
26.49zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża turystyka i hotelarstwo. Propedeutyka hotelarstwa. Ujęcie ekonomiczne. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża turystyka i hotelarstwo. Propedeutyka hotelarstwa. Ujęcie ekonomiczne. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Adam Pawlicz; Marta Sidorkiewicz

Wydawnictwo: Difin
ISBN: 9788379306275
Kategoria: Podręczniki
Hotelarstwo stanowi istotną część gospodarki turystycznej, a usługi tej branży należą niewątpliwie do dóbr wyższego rzędu, które charakteryzują się wysoką elastycznością dochodową. Współczesne hotelarstwo jest dynamicznie rozwijającym się sektorem gospodarki, dlatego tak ważne jest śledzenie jego zmian, aktualizowanie informacji z nim związanych...
Cena
45.00zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Język polski. Ortograffiti. Czytam z Bratkiem trening czytania.  Klasa 1-3. Zeszyt ćwiczeń - szkoła podstawowa

Język polski. Ortograffiti. Czytam z Bratkiem trening czytania. Klasa 1-3. Zeszyt ćwiczeń - szkoła podstawowa

4.00

Autor: Małgorzata Różyńska; Izabela Mańkowska

Wydawnictwo: Operon
ISBN: 9788376809281
Kategoria: Podręczniki
Z myślą o dzieciach, którym potrzebny jest systematyczny trening czytania, autorki Ortograffiti z Bratkiem przygotowały książkę Czytam z Bratkiem. Jest ona adresowana do dzieci we wczesnym wieku szkolnym i przeznaczona do pracy w domu, wspólnie z rodzicami.W publikacji znajdują się zestawy wyrazów i tekstów do czytania. Każdy zestaw składa się z...
Cena
16.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Obsługa gości (konsumentów). Podręcznik do nauki zawodu. Kelner. Technik organizacji usług gastronomicznych - nauczanie zawodowe

Obsługa gości (konsumentów). Podręcznik do nauki zawodu. Kelner. Technik organizacji usług gastronomicznych - nauczanie zawodowe

Obsługa gości (konsumentów) jest podręcznikiem przygotowanym z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych. Książka w sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał...
Cena
36.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom II. Kwalifikacja T.6. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom II. Kwalifikacja T.6. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Małgorzata Konarzewska

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788302147203
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje wiedzę z zakresu bezpieczeństwa żywności, środków spożywczych, zasad racjonalnego żywienia oraz procesu produkcyjnego w zakładzie...
Cena
40.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!