PODRĘCZNIKI
Sortuj według:
Język niemiecki. Infos 1. Klasa 1-3. Podręcznik - szkoła ponadgimnazjalna

Język niemiecki. Infos 1. Klasa 1-3. Podręcznik - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Cezary Serzysko

Wydawnictwo: Pearson Education
ISBN: 9788378823322
Kategoria: Podręczniki
Składa się z 4 tomów rocznych umożliwiających pracę zarówno z grupami rozpoczynającymi, jak i kontynuującymi naukę języka niemieckiego w wymiarze 2 godzin tygodniowo. Uwzględnia doświadczenia i sugestie nauczycieli, którzy pracowali z kursem Infos w ciągu ostatnich 3 lat. Wspiera przygotowanie do egzaminu maturalnego na poziomie podstawowym i...
Cena
43.49zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Technika w produkcji cukierniczej. Kwalifikacja T.4. Wyroby cukiernicze. Tom 1. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Technika w produkcji cukierniczej. Kwalifikacja T.4. Wyroby cukiernicze. Tom 1. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych). Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.: posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, dobieranie maszyn, urządzeń i...
Cena
36.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Język niemiecki. Fokus 1. Klasa 1-3. Zeszyt ćwiczeń - szkoła ponadgimnazjalna

Język niemiecki. Fokus 1. Klasa 1-3. Zeszyt ćwiczeń - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Joanna Szczęk

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302149016
Kategoria: Podręczniki
Cykl "Fokus" prowadzi do poziomu B1 i przygotowuje do matury na poziomie podstawowym (zgodnie z Informatorem o egzaminie maturalnym z język niemieckiego od roku szkolnego 2014/2015). Zalety podręcznika Fokus 1 to przede wszystkim: doskonale wyważone proporcje ćwiczeń leksykalno-gramatycznych i komunikacyjnych wprowadzenie już w pierwszej klasie...
Cena
27.49zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Nuaczanie zawodowe. Zeszyt ćwiczeń. Część 2  - szkola ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Nuaczanie zawodowe. Zeszyt ćwiczeń. Część 2 - szkola ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Iwona Namysław; Lidia Górska

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788302152573
Kategoria: Podręczniki
Zeszyt ćwiczeń obejmuje tematy dotyczące: zup i sosów gorących, ciast, potraw z mięs gotowanych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw półmięsnych i wegetariańskich, zakąsek, deserów, napojów, kuchni polskiej, kuchni regionalnych i narodowych, potraw dietetycznych, żywności wygodnej i funkcjonalnej. ...
Cena
42.49zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża mechanika i samochody. Nadzorowanie przebiegu produkcji. Kalifikacja M.44.2. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża mechanika i samochody. Nadzorowanie przebiegu produkcji. Kalifikacja M.44.2. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik do nauki zawodów technik mechanik oraz ślusarz, realizujący treści z zakresu drugiej części kwalifikacji M. 44 (nadzorowanie przebiegu produkcji). W książce opisano rodzaje produkcji, przedstawiono przykładowe kalkulacje kosztów wytwarzania wyrobów, zakres i terminy przeglądów oraz napraw maszyn i urządzeń, a także sposoby zarządzania...
Cena
31.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża mechanika i samochody. Nadzorowanie obsługi pojazdów samochodowych. Kwalifikacja M.42.2. Podręcznik - szkoła ponadgimnazjalna

Branża mechanika i samochody. Nadzorowanie obsługi pojazdów samochodowych. Kwalifikacja M.42.2. Podręcznik - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik do nauki zawodu technik pojazdów samochodowych, realizujący treści z zakresu drugiej części kwalifikacji M.42 (nadzorowanie obsługi pojazdów samochodowych). W książce zawarte zostały m.in. treści dotyczące: przestrzegania zasad kontaktów z klientami, kontroli jakości wykonania zadań powierzonych zespołowi pracowników, podejmowania...
Cena
31.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!