Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Zeszyt ćwiczeń Część 1 - Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Zeszyt ćwiczeń Część 1

4.00 Oceń książkę!

Autor: Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania

Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
ISBN: 9788389287472
EAN: 9788389287472
Format: 235 x 165 x 10
Oprawa: Miękka
Stron: ...
Data wydania: 2007
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
15.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Zeszyt przeznaczony do nauki zawodu kucharz małej gastronomii oraz zawodów gastronomicznych na poziomie technikum, np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych.
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.

Książka "Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Zeszyt ćwiczeń Część 1"
Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania