Mięsa pieczone, smażone i wędzone - Magdalena Drukort (red.)

Mięsa pieczone, smażone i wędzone

4.00 Oceń książkę!

Autor: Magdalena Drukort (red.)

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070338
EAN: 9788377070338
Format: 22,0 x 17,0 x 0,0
Oprawa: oprawa twarda
Stron: 128
Data wydania: 2010
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
25.00
książka
29.49zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Prezentujemy 120 przepisów na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny i wołowiny. Większość z nich to receptury na specjały pieczone, ale przedstawiamy także wiele pomysłów na potrawy smażone.
Ponadto proponujemy przepisy na mięsa z grilla oraz zakąski - wędzone kiełbasy i zimne wędliny, np. kabanosy czy roladę z boczku, które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.
Wśród prezentowanych receptur znajdziesz propozycje odpowiednie zarówno na co dzień - np. schabowe zawijańce czy orientalne żeberka wołowe - jak i na uroczystą okazję - np. de volaille`a z krewetkami czy gęsinę w sosie śliwkowym.

Książka "Mięsa pieczone, smażone i wędzone"
Magdalena Drukort (red.)