Kotlety zrazy i sznycle - Magdalena Drukort (red.)

Kotlety zrazy i sznycle

4.00 Oceń książkę!

Autor: Magdalena Drukort (red.)

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071113
EAN: 9788377071113
Format: 220 x 170 x 10
Oprawa: Twarda
Stron: 96
Data wydania: 2012
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
20.50
książka
24.90zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Proponujemy całą gamę przepisów na smakowite kotlety, zrazy i sznycle z różnych rodzajów mięsa ? wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a nawet jagnięciny.
Znajdziesz tu receptury m.in. na klasyczne schabowe w chrupiącej panierce, amerykańskie hamburgery, zrazy zawijane w sosie grzybowym, kotlety mielone z orzechami, słodko-ostre sznycle z karkówki, de volaille z krewetkami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, befsztyki z sosem cebulowo-jabłkowym.

Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny obiad, jak i wykwintne pomysły, idealne na uroczyste spotkanie przy stole.

Książka "Kotlety zrazy i sznycle"
Magdalena Drukort (red.)