PODRĘCZNIKI
Sortuj według:
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.11. Technik hotelarstwa. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.11. Technik hotelarstwa. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Krzysztof Jonaszek

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184528
Kategoria: Podręczniki
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań....
Cena
22.86zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacje T.11 i T.12. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacje T.11 i T.12. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Beata Bodusz

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184535
Kategoria: Podręczniki
Dla kwalifikacji: T.11 i T.12. Zeszyt ćwiczeń zawiera 65 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania dokumentacji hotelowej i przygotowują do praktycznej obsługi gościa w hotelu....
Cena
22.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Przygody Hucka

Przygody Hucka

4.00

Autor: Mark Twain

Wydawnictwo: Rytm
ISBN: 8388794671
Kategoria: Podręczniki
/ Lektury, opracowania
Huck i jego towarzysz niedoli, Murzyn Jim, uciekają przed łowcami niewolników. Żeglując tratwą po wodach Illinois i Missipi, przeżywają dziesiątki przygód, pełnych napięć, wstrząsów i niebezpieczeństw. Mimo dotychczasowej przychylności losu. Murzyn Jim zostaje schwytany przez nieustępliwych łowców....
Cena
14.90zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Część 2. podręcznika obejmuje następujące zagadnienia: mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie, kuchnia staropolska, polska współczesna i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii i receptur, pozwoli uczniowi na szybkie i...
Cena
37.49zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Język polski, Przygoda z nauczaniem - uczeniem się. Scenariusze lekcj, część 1, klasa 2 gimnazjum

Język polski, Przygoda z nauczaniem - uczeniem się. Scenariusze lekcj, część 1, klasa 2 gimnazjum

4.00

Autor: Małgorzata Jas

Wydawnictwo: MAC
ISBN: 4220100
Kategoria: Podręczniki
Język polski, Przygoda z nauczaniem - uczeniem się. Scenariusze lekcj, część 1, klasa 2 gimnazjum...
Cena
15.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Język polski, Przygoda z nauczaniem - uczeniem się. Scenariusze lekcj, część 2, klasa 2 gimnazjum

Język polski, Przygoda z nauczaniem - uczeniem się. Scenariusze lekcj, część 2, klasa 2 gimnazjum

4.00

Autor: Małgorzata Jas

Wydawnictwo: MAC
ISBN: 4220200
Kategoria: Podręczniki
Język polski, Przygoda z nauczaniem - uczeniem się. Scenariusze lekcj, część 2, klasa 2 gimnazjum...
Cena
11.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę