Technologia żywności Podręcznik Część 3 - Jarczyk Andrzej

Technologia żywności Podręcznik Część 3

4.00 Oceń książkę!

Autor: Jarczyk Andrzej

Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302079771
EAN: 9788302079771
Format: 235 x 165 x 10
Oprawa: Miękka
Stron: 216
Data wydania: 2008
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
40.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik zawiera wiadomości na temat higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców, warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków, przemysłu cukrowniczego.

Numer dopuszczenia: 7/01.

Książka "Technologia żywności Podręcznik Część 3"
Jarczyk Andrzej