Szkoła wędzenia - Prokopczuk Zbigniew

Szkoła wędzenia

4.00 Oceń książkę!

Autor: Prokopczuk Zbigniew

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071281
EAN: 9788377071281
Format: 240 x 170 x 12
Oprawa: Twarda
Stron: 124
Data wydania: 2012
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
17.50
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Przekonaj się, że ryby lub wędliny z przydomowej wędzarni są nie lada specjałem, a samo wędzenie to przyjemny sposób spędzania wolnego czasu.

Z niniejszej publikacji dowiesz się, jak zbudować prostą wędzarnię z beczki, przygotować produkty do wędzenia, wreszcie ? jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności.

Znajdziesz tu przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy oraz ryby ? m.in. baleron, polędwicę, szynkę, golonkę, półgęski, łososia, karpia i pstrąga ? a także receptury na dania z wędzonek lub z ich dodatkiem.

Książka "Szkoła wędzenia"
Prokopczuk Zbigniew