Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii - Sojak Sławomir, Kotaś Ryszard

Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii

4.00 Oceń książkę!

Autor: Sojak Sławomir, Kotaś Ryszard

Wydawnictwo: PWE
ISBN: 9788320817751
EAN: 9788320817751
Format: 240 x 170 x 30
Oprawa: Miękka
Stron: 328
Data wydania: 2011
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
53.50
książka
62.90zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik rachunkowości zarządczej dostosowany do branży hotelarskiej i gastronomicznej. Autorzy przedstawili:

cechy branży hotelarskiej i gastronomicznej,
rachunkowość w hotelarstwie i gastronomii,
rentowność i koszty w tych branżach,
zysk i politykę cenową,
budżetowanie,
zarządzanie gotówką i kapitałem,
decyzje inwestycyjne

Książka "Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii"
Sojak Sławomir, Kotaś Ryszard