Produkcja piekarsko-ciastkarska Część 2 Podręcznik - Ambroziak Zygmunt

Produkcja piekarsko-ciastkarska Część 2 Podręcznik

4.00 Oceń książkę!

Autor: Ambroziak Zygmunt

Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302071553
EAN: 9788302071553
Format: 235 x 165 x 18
Oprawa: Miękka
Stron: 320
Data wydania: 2010
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
42.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska.
Obejmuje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.

Książka "Produkcja piekarsko-ciastkarska Część 2 Podręcznik"
Ambroziak Zygmunt