Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Kwalifikacja T.6 . Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna - Iwona Namysław; Lidia Górska

Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Kwalifikacja T.6 . Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Iwona Namysław; Lidia Górska

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788302148286
EAN:
Format: 170 x 240
Oprawa: miękka
Stron: 400
Data wydania: 2014-09-12
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
36.99
podręcznik
51.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw. Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii. Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy. Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego.

Podręcznik "Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Kwalifikacja T.6 . Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna"
Iwona Namysław; Lidia Górska