Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11 i T.12. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Maria Wajgner; Renata Tylińska

Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11 i T.12. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Maria Wajgner; Renata Tylińska

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302146985
EAN:
Format: 170 x 240
Oprawa: miękka
Stron: 280
Data wydania: 2014-06-16
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
37.99
podręcznik
51.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Przystępnie wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z funkcjonowaniem gospodarki wolnorynkowej. Wyjaśnia najważniejsze terminy ekonomiczne. Charakteryzuje różne rodzaje działalności gospodarczej, dzięki czemu uczeń lepiej zrozumie zagadnienia związane z hotelarstwem.

Uczy czytania ze zrozumieniem ustaw i aktów prawnych. Podręcznik przygotowuje nie tylko do egzaminu zawodowego, ale także do sprawnego funkcjonowania na rynku pracy w roli pracownika i przyszłego pracodawcy. Dostarcza informacji przydatnych przy rozpoczynaniu własnej działalności gospodarczej w branży hotelarskiej.

Podręcznik "Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11 i T.12. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Maria Wajgner; Renata Tylińska