Mięsa pieczone i smażone - Magdalena Drukort (red.)

Mięsa pieczone i smażone

4.00 Oceń książkę!

Autor: Magdalena Drukort (red.)

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070895
EAN: 9788377070895
Format: 215 x 170 x 13
Oprawa: Twarda
Stron: 128
Data wydania: 2011
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
9.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Proponujemy setkę przepisów na smakowite dania pieczone (także na grillu) lub smażone z różnych rodzajów mięsa ? drobiu, wieprzowiny, wołowiny, a nawet dziczyzny i jagnięciny.
Znajdziesz tu receptury m.in. na jogurtowe udka kurczaka, pierś indyka w pesto, gęś z suszonymi owocami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, pieczeń wołową w cieście francuskim, żeberka z jabłkami, sznycle ministerskie oraz wątróbkę w cieście piwnym.
Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.

Książka "Mięsa pieczone i smażone"
Magdalena Drukort (red.)