EBOOK Chemia żywności t.3 - Ewa Babicz-Zielińska

EBOOK Chemia żywności t.3

4.00 Oceń książkę!

Autor: Ewa Babicz-Zielińska

Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788363623876
EAN: C1EBB2C4EB
Format: 0,0 x 0,0 x 0,0
Oprawa: ...
Stron: 246
Data wydania: 2012
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
47.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych

Książka "EBOOK Chemia żywności t.3"
Ewa Babicz-Zielińska