EBOOK Chemia żywności t.1 - Emilia Barbara Cybulska

EBOOK Chemia żywności t.1

4.00 Oceń książkę!

Autor: Emilia Barbara Cybulska

Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788363623852
EAN: CF453478EB
Format: 0,0 x 0,0 x 0,0
Oprawa: ...
Stron: 234
Data wydania: 2012
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
46.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
składniki żywności
W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywnościowych.

Książka polecana dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka.
Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.

Książka "EBOOK Chemia żywności t.1"
Emilia Barbara Cybulska