Domowe kiełbasy i wędliny we współczesnej kuchni - Prokopczuk Zbigniew

Domowe kiełbasy i wędliny we współczesnej kuchni

4.00 Oceń książkę!

Autor: Prokopczuk Zbigniew

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070246
EAN: 9788377070246
Format: 205 x 145 x 15
Oprawa: Twarda
Stron: ...
Data wydania: 2010
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
27.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Przekonaj się, że domowy wyrób wędlin może stać się prawdziwą pasją!
Znajdziesz tu receptury nie tylko na kiełbasy, ale także na produkty z podrobów (pasztety, wątrobianki, kaszanki, salcesony) oraz mięsa na zimno (szynkę, schab, karkówkę). Wszystkie wyroby na pewno zachwycą smakiem i aromatem biesiadników przy twoim stole.

Przepisy poprzedza rozdział wstępny, w którym autor odsłania tajniki wytwarzania wędlin, przedstawiając m.in. etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia.

Dzięki tej książce bez trudu samodzielnie przyrządzisz wyborne wędliny, nawet jeśli będziesz to robił pierwszy raz.

Książka "Domowe kiełbasy i wędliny we współczesnej kuchni"
Prokopczuk Zbigniew