Branża gastronomia. Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Agnieszka Kasperek; Marzanna Kondratowicz

Branża gastronomia. Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Agnieszka Kasperek; Marzanna Kondratowicz

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788302141072
EAN:
Format: 165 x 235
Oprawa: miękka
Stron: 344
Data wydania: 2013-08-22
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
39.49
podręcznik
49.00zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.

W podręczniku znajdziemy omówienie technicznych podstaw wyposażenia w gastronomii (materiały konstrukcyjne, opakowania w gastronomii, podstawy rysunku technicznego, podstawy maszynoznawstwa, oraz instalacje w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych), wykorzystania wyposażenia technicznego w procesie technologicznym (obróbka wstępna i termiczna, sporządzanie i ekspedycja napojów, chłodzenie i magazynowanie, transport i utrzymanie czystości) oraz projektowania i organizacji pracy w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych.

Podręcznik "Branża gastronomia. Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Agnieszka Kasperek; Marzanna Kondratowicz