SPENCE CHARLES
Sortuj według:
Gastrofizyka

Gastrofizyka

4.00

Autor: Spence Charles

Wydawnictwo: Świat Książki
ISBN: 9788380319141
Kategoria: Pozostałe
Dlaczego sok pomidorowy stanowi aż 27% napojów kupowanych na pokładach samolotów ? Jaki wpływ na serwowane jedzenie ma to, czy talerz jest mały, czerwony, czy okrągły? Dlaczego jemy o 35% więcej w towarzystwie jednej osoby i o 75% więcej w towarzystwie trzech osób? Gastrofizyka to nowa dziedzina wiedzy zapoczątkowana przez profesora Charlesa...
Cena
38.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Gastrophysics

Gastrophysics

4.00

Autor: Spence Charles

Wydawnictwo: Penguin Books
ISBN: 9780241977743
Kategoria: Pozostałe
 Why do we consume 35% more food when eating with one more person, and 75% more when with three? Why are 27% of drinks bought on aeroplanes tomato juice? How are chefs and companies planning to transform our dining experiences, and what can we learn from their cutting-edge insights to make memorable meals at home?...
Cena
55.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Strona: 1 Do góry