FARRELL-KINGSLEY KATHY
Sortuj według:
Domowy wyrób nabiału

Domowy wyrób nabiału

4.00

Autor: Farrell-Kingsley Kathy

Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377733653
Kategoria: Pozostałe
Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, creme fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo. Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie...
Cena
24.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Domowy wyrób nabiału

Domowy wyrób nabiału

4.00

Autor: Farrell-Kingsley Kathy

Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377731338
Kategoria: Pozostałe
Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, creme fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo. Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie...
Cena
16.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Domowy wyrób nabiału

Domowy wyrób nabiału

4.00

Autor: Farrell-Kingsley Kathy

Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788372438669
Kategoria: Pozostałe
Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, creme fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo. Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie...
Cena
32.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Strona: 1 Do góry