Danuta Ławniczak; Alina Ziaja; Renata Szajna

Home Kontakt Strona główna Książki Program Partnerski


DANUTA ŁAWNICZAK; ALINA ZIAJA; RENATA SZAJNA
Sortuj według:
Obsługa gości (konsumentów). Podręcznik do nauki zawodu. Kelner. Technik organizacji usług gastronomicznych - nauczanie zawodowe

Obsługa gości (konsumentów). Podręcznik do nauki zawodu. Kelner. Technik organizacji usług gastronomicznych - nauczanie zawodowe

Obsługa gości (konsumentów) jest podręcznikiem przygotowanym z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych. Książka w sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał...
Cena
36.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Organizowanie usług kelnerskich. Kelner. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Organizowanie usług kelnerskich. Kelner. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, ktoacute;rych zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia takich zagadnień, jak: usługi gastronomiczne, promowanie usług...
Cena
36.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Usługi kelnerskie. Podręcznik. Kwalifikacja T.10. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Usługi kelnerskie. Podręcznik. Kwalifikacja T.10. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji...
Cena
42.49zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Strona: 1 Do góry