Zupy. Kuchnia polska na wszystkie okazje - Izabela Jesołowska

Zupy. Kuchnia polska na wszystkie okazje

4.00 Oceń książkę!

Autor: Izabela Jesołowska

Wydawnictwo: Zielona Sowa
ISBN: 9788378959182
EAN:
Format: 218 x 235
Oprawa: miękka
Stron: 60
Data wydania: 2014-05-26
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
4.99
książka
8.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Seria 12 książek zawierających najlepsze przepisy kuchni polskiej pogrupowane tematycznie. Przepisy tradycyjne i współczesne. Pięknie aranżowane fotografie potraw. Zupy - rosół, krupnik, kapuśniak, grzybowa, grochowa... mają długą tradycję w polskiej kuchni. Podstawą większości gotowanych współcześnie zup jest bulion, czyli wywar otrzymany z mięsa i warzyw. Ale od tej reguły zdarzają się liczne i bardzo smakowite wyjątki, jak na przykład zupy kremy. Są one nie tylko eleganckim, lecz także bardzo pożywnym posiłkiem.

Książka "Zupy. Kuchnia polska na wszystkie okazje"
Izabela Jesołowska