Zasady żywienia. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna - Dorota Czerwińska

Zasady żywienia. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Dorota Czerwińska

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302150449
EAN:
Format: 170 x 240
Oprawa: miękka
Stron: 232
Data wydania: 2015-06-18
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
31.99
podręcznik
47.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia i zdrowia człowieka, roli składnikoacute;w pokarmowych w żywieniu człowieka, przemian składnikoacute;w odżywczych w organizmie człowieka, wody i jej znaczenia w żywieniu człowieka, gospodarki energetycznej organizmu, norm żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowania.

Podręcznik "Zasady żywienia. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna"
Dorota Czerwińska