Zarządzanie jakością żywności. Ujęcie technologiczno-menedżerskie - P.A. Luning; W.J. Marcelis; W.M. Jongen

Zarządzanie jakością żywności. Ujęcie technologiczno-menedżerskie

4.00 Oceń książkę!

Autor: P.A. Luning; W.J. Marcelis; W.M. Jongen

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo Techniczne
ISBN: 8320429668
EAN:
Format: 165 x 235
Oprawa: miękka
Stron: 412
Data wydania: 2004-12-08
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
19.99
książka
40.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
W książce w sposób kompleksowy przedstawiono aktualne zagadnienia dotyczące teoretycznego i praktycznego zastosowania systemów zarządzania jakością w przetwórstwie żywności w ujęciu technologiczno-menedżerskim.
W kolejnych rozdziałach przedstawiono wiadomości na temat jakości żywności, zarządzania jakością oraz jej projektowania, kontroli, doskonalenia i sposobu zapewniania.
Bardzo przystępnie podano nową wersję norm ISO 9000:2000. Zwrócono uwagę na obecne tendencje wiedzy o zarządzaniu jakością w pozyskiwaniu i przetwórstwie żywności.
Jest to podręcznik dla studentów uczelni rolniczych, ekonomicznych i uniwersytetów, pracowników naukowych tychże uczelni, a także dla kadry inżynieryjno-technicznej przemysłu spożywczego oraz pracowników inspekcji sanitarnych (WIS, Sanepid).

Książka "Zarządzanie jakością żywności. Ujęcie technologiczno-menedżerskie"
P.A. Luning; W.J. Marcelis; W.M. Jongen