Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 3 - szkoła ponadgimnazjalna - Marzanna Zienkiewicz

Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 3 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Marzanna Zienkiewicz

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302135903
EAN:
Format: 170x245
Oprawa: miękka
Stron: 184
Data wydania: 2013-01-14
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
43.49
podręcznik
55.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów.

Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Podręcznik "Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 3 - szkoła ponadgimnazjalna"
Marzanna Zienkiewicz