Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii - Grzesińska Wiesława

Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii

4.00 Oceń książkę!

Autor: Grzesińska Wiesława

Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 8302091782
EAN: 9788302091780
Format: 235 x 165 x 7
Oprawa: Miękka
Stron: 144
Data wydania: 2013
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
38.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik zawiera wiedzę z zakresu wyposażenia zakładów gastronomicznych w urządzenia do obróbki mechanicznej i cieplnej, urządzenia chłodnicze i do dystrybucji napojów oraz aparaty do mycia naczyć, urządzenia do transportu wewnętrznego oraz sprzęt pomocniczy. Omówiono podstawowe instalacje, materiały konstrukcyjne oraz aspekty higieniczne maszyn i urządzeń. Ostatni rozdział poświęcono podstawowym zagadnieniom związanym z projektowaniem zakładów gastronomicznych.

Książka "Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii"
Grzesińska Wiesława