Wypiekanie chleba. Krok po kroku - Richard Whittington; Dan Lepard

Wypiekanie chleba. Krok po kroku

4.00 Oceń książkę!

Autor: Richard Whittington; Dan Lepard

Wydawnictwo: ...
ISBN: 9788372439505
EAN:
Format: 165 x 210
Oprawa: miękka
Stron: 160
Data wydania: 2011-09-06
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
25.99
książka
28.97zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami, ziemniakami i rozmarynem, kaszą manną, czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi, ta książka jest właśnie dla Ciebie! Dowiesz się z niej, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki. Wszystkie techniki i etapy prac (od robienia zakwasu, wyrabiania ciasta aż po kształtowanie bochenków, bułek i rogali) dokładnie opisano i zilustrowano. Kolorowe fotografie pieczywa świeżo wyjętego z piekarnika zachęcają do tego, by natychmiast zabrać się do pieczenia!

Książka "Wypiekanie chleba. Krok po kroku"
Richard Whittington; Dan Lepard