Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności - Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew

Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności

4.00 Oceń książkę!

Autor: Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew

Wydawnictwo: Difin
ISBN: 9788380850040
EAN: 9788380850040
Format: 230 x 160 x 11
Oprawa: Miękka
Stron: 198
Data wydania: 2016
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
54.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.

Książka "Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności"
Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew