Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin -

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375445480
EAN:
Format: ...
Oprawa: ...
Stron: ...
Data wydania: 2012-10-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
18.99
książka
25.00zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak.

W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, że przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste.

Smacznego!

Książka "Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin"