Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD - Gahm Bernhard

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD

4.00 Oceń książkę!

Autor: Gahm Bernhard

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788379930067
EAN: 9788379930067
Format: 235 x 165 x 10
Oprawa: Miękka
Stron: 128
Data wydania: 2016
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
15.97
książka
19.99zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Ponad 100 zdjęć oraz:

  informacje na temat urządzeń i dodatków,
  dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
  wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
  porady pozwalające unikać błędów.


Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.

Książka "Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD"
Gahm Bernhard