Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby - Wolski Franciszek

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

4.00 Oceń książkę!

Autor: Wolski Franciszek

Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788380380851
EAN: 9788380380851
Format: 165 x 235 x 5
Oprawa: Miękka
Stron: 64
Data wydania: 2017
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
6.47
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
• informacje o historii wędzenia;
• wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
• wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
• ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.

Książka "Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby"
Wolski Franciszek