Wędzenie kiszenie i marynowanie - Praca zbiorowa

Wędzenie kiszenie i marynowanie

4.00 Oceń książkę!

Autor: Praca zbiorowa

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071359
EAN: 9788377071359
Format: 240 x 170 x 10
Oprawa: Twarda
Stron: 144
Data wydania: 2012
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
17.50
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Domowe przetwarzanie żywności zdobywa ostatnio coraz więcej zwolenników. Nic w tym dziwnego, gdyż przekonaliśmy się już, że samodzielnie przyrządzona wędlina czy marynata jest o niebo smaczniejsza i zdrowsza od kupnych produktów tego rodzaju.

Niniejsza książka stanowi prawdziwą gratkę dla pasjonatów wędzenia, kiszenia i marynowania. Znajdziecie tu 120 sprawdzonych przepisów na wędzone mięsa, kiełbasy i ryby ? np. polędwicę, szynkę, łososia czy pstrąga ? a także na zaprawy z owoców oraz warzyw ? np. brzoskwinie w wódce, czerwoną kapustę marynowaną ze śliwkami czy ogórki w musztardzie.

Receptury poprzedza obszerny rozdział poświęcony zasadom wędzenia, kiszenia i marynowania.

Książka "Wędzenie kiszenie i marynowanie"
Praca zbiorowa