Wędzenie dla smakoszy - Cosima Bellersen Quirini

Wędzenie dla smakoszy

4.00 Oceń książkę!

Autor: Cosima Bellersen Quirini

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788379932825
EAN: 9788379932825
Format: 164 x 226 x 8
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Stron: 144
Data wydania: 2017
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
24.47
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowo smakować mogą również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze!
Jeśli dotychczas sądziliście, że wędzić można tylko w wędzarni, macie teraz szansę zmienić zdanie. Na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku albo w puszce po ciastkach
- Cosima Bellersen Quirini, autorka niniejszego poradnika, prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia tym, którzy nie boją się eksperymentować.
• Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco?
• Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić?
• Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki.
Czas na wędzarniczą kuchenną rewolucję!

Książka "Wędzenie dla smakoszy"
Cosima Bellersen Quirini