Vademecum domowego wypieku pieczywa -

Vademecum domowego wypieku pieczywa

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: REA
ISBN: 9788375442113
EAN: 9788375442113
Format: 245 x 195 x 12
Oprawa: Twarda
Stron: 142
Data wydania: 2010
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
16.97
książka
33.99zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Znajdziemy tu zarówno historię i opis procesu wypieku pieczywa jak i 60 ciekawych przepisów. Dowiemy się, jak upiec bajgle, bagietki, croissanty, niemiecki chleb z bakaliami czy chleb czarny żytni i szwedzki razowiec Kavring, ale i bardziej orientalne przysmaki, np. chleb z papryczkami jalapeno i cheddarem, chleb ze szpinakiem lub z pomidorami czy focaccię. Z kolei miłośnicy pieczywa lekkiego znajdą tu przepisy na różne rodzaje chleba chrupkiego.
Z przepisów mogą korzystać zarówno osoby początkujące jak i bardziej zaawansowane w pieczeniu chleba. Kiedy już nauczysz się podstaw wypieku chleba, możesz eksperymentować z nim w nieskończoność!

Książka "Vademecum domowego wypieku pieczywa"