Towaroznawstwo spożywcze -

Towaroznawstwo spożywcze

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: ...

Wydawnictwo: Format Ab
ISBN: 9788389184313
EAN: 9788389184313
Format: 240 x 170 x 0
Oprawa: miękka
Stron: 192
Data wydania: 2011-03-14
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
17.50
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Spis treści: 1. Wiadomości wstępne 2. Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności 3. Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego 4. Składniki żywności 5. Dodatki do żywności 6. Jakość surowców i produktów żywnościowych 7. Opakowania żywności 8. Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności 9. Zastosowanie wody w przetwarzaniu żywności 10. Wymagania higieniczne, bhp oraz ochrony przeciwpożarowej dotyczące obrotu surowcami, dodatkami do żywności oraz materiałami pomocniczymi+ Aneks.

Podręcznik "Towaroznawstwo spożywcze"