Technologia żywności.  Podręcznik dla technikum. Część 4 - Danuta Kołożyn-Krajewska; Karol Krajewski; Tadeusz Sikora; Mieczysław Dłużewski; Anna Dłużewska; Andrzej Jarczyk; Włodzimierz Kamiński; Mirosław Słowiński; Leonard Jankiewicz,

Technologia żywności. Podręcznik dla technikum. Część 4

Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
34.99
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy IV technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.

Zawiera podstawowe wiadomości z zakresu produkcji piekarsko-ciastkarskiej, przetwórstwa mięsnego, przetwórstwa surowców pochodzenia morskiego, przetwórstwa jajczarsko-drobiarskiego, przetwórstwa mleczarskiego oraz produkcji koncentratów spożywczych. Ponadto podano w nim informacje na temat organizacji i kontroli procesu technologicznego, omówiono także kalkulację kosztów produkcji i obliczanie cen zbytu w zakładach przetwórstwa spożywczego.

Podręcznik "Technologia żywności. Podręcznik dla technikum. Część 4"
Danuta Kołożyn-Krajewska; Karol Krajewski; Tadeusz Sikora; Mieczysław Dłużewski; Anna Dłużewska; Andrzej Jarczyk; Włodzimierz Kamiński; Mirosław Słowiński; Leonard Jankiewicz,