Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1 - Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1

4.00 Oceń książkę!

Autor: Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania

Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
ISBN: 9788389287625
EAN: 9788389287625
Format: 235 x 165 x 10
Oprawa: Miękka
Stron: 144
Data wydania: 2015
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
17.47
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).

Książka "Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1"
Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania