Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - podręcznik, klasa 2, technikum - Aleksandra Procner; Krystyna Flis

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - podręcznik, klasa 2, technikum

3.33 Oceń podręcznik!

Autor: Aleksandra Procner; Krystyna Flis

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302028625
EAN:
Format: 140 x 200
Oprawa: miękka
Stron: 295
Data wydania: ...
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
33.99
podręcznik
41.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
(Wyd. 14) Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik żywienia, specjalność; technologia i organizacja żywienia. Została opracowana na podstawie programu nauczania P-41313-2/82 z dn. 20 X 1982 r. oraz instrukcji programowej P-41313-2/86 z dn. 17 VII 1986 r. w niej ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.

Podręcznik "Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - podręcznik, klasa 2, technikum"
Aleksandra Procner; Krystyna Flis