Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, Podręcznik 2. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w ZSZ - Małgorzata Konarzewska; Barbara Zielonka; Maria Konarzewska-Sokołowska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, Podręcznik 2. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w ZSZ

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Małgorzata Konarzewska; Barbara Zielonka; Maria Konarzewska-Sokołowska

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788371415418
EAN:
Format: 190 x 250
Oprawa: miękka
Stron: 208
Data wydania: 2009-01-15
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
35.99
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.

Podręcznik "Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, Podręcznik 2. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w ZSZ"
Małgorzata Konarzewska; Barbara Zielonka; Maria Konarzewska-Sokołowska