Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2 - Konarzewska Małgorzata, Zielonka Barbara, Konarzewska-Sokołowska Maria

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2

4.00 Oceń książkę!

Autor: Konarzewska Małgorzata, Zielonka Barbara, Konarzewska-Sokołowska Maria

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 8371415419
EAN: 9788371415418
Format: 250 x 190 x 12
Oprawa: Miękka
Stron: 208
Data wydania: 2013
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
29.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.

Książka "Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2"
Konarzewska Małgorzata, Zielonka Barbara, Konarzewska-Sokołowska Maria