Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik

4.00 Oceń książkę!

Autor: Konarzewska Małgorzata

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788371419805
EAN: 9788371419805
Format: 240 x 170 x 30
Oprawa: Miękka
Stron: 280
Data wydania: 2013
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
30.50
książka
44.10zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.

Książka "Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik"
Konarzewska Małgorzata