Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny - Zielonka Barbara, Przesmycka Anna

Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny

4.00 Oceń książkę!

Autor: Zielonka Barbara, Przesmycka Anna

Wydawnictwo: REA
ISBN: 9788371416453
EAN: 9788371416453
Format: 235 x 165 x 6
Oprawa: Miękka
Stron: ...
Data wydania: 2006
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
12.50
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Poradnik metodyczny dla nauczyciela zawiera:
- cele i zadania w nauczaniu technologii gastronomicznej z towaroznawstwem
- podział materiału nauczania
- nauczycielski plan wynikowy
- uwagi do realizacji materiału nauczania
- przedmiotowy system sprawdzania i oceniania osiągnięć ucznia
- scenariusze lekcji - przykłady
- bibliografia.

Książka "Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny"
Zielonka Barbara, Przesmycka Anna