Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3 - Arens-Azevedo Ulrike

Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3

4.00 Oceń książkę!

Autor: Arens-Azevedo Ulrike

Wydawnictwo: REA
ISBN: 9788371410154
EAN: 9788371410154
Format: 245 x 185 x 16
Oprawa: Miękka
Stron: ...
Data wydania: 2002
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
31.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe, serwis specjalny, bar,higiena i ochrona środowiska a poza tym słowniczek wyrazów obcych i terminy gastronomiczne.

Książka "Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3"
Arens-Azevedo Ulrike