Technika w produkcji cukierniczej. Kwalifikacja T.4. Wyroby cukiernicze. Tom 1. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Katarzyna Kocierz

Technika w produkcji cukierniczej. Kwalifikacja T.4. Wyroby cukiernicze. Tom 1. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Katarzyna Kocierz

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302147371
EAN:
Format: 170 x 240
Oprawa: miękka
Stron: 288
Data wydania: 2014-09-26
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
36.99
podręcznik
49.47zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych). Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.: posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, dobieranie maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych, dobieranie urządzeń do przechowywania wyrobów cukierniczych. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP oraz treści dotyczące PKZ (np. interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Podręcznik został wzbogacony licznymi ilustracjami i schematami przedstawiającymi najnowsze maszyny, urządzenia oraz sprzęt cukierniczy.

Podręcznik "Technika w produkcji cukierniczej. Kwalifikacja T.4. Wyroby cukiernicze. Tom 1. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Katarzyna Kocierz