Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6. Testy i zadania praktyczne. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Piotr Dominik

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6. Testy i zadania praktyczne. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Piotr Dominik

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302146695
EAN:
Format: 170 x 240
Oprawa: miękka
Stron: ...
Data wydania: 2014-06-16
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
26.99
podręcznik
27.47zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Publikacja pomaga w przygotowaniach do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Zawiera zestaw 5 testów do pisemnej części egzaminu, klucz odpowiedzi do testów oraz zadania praktyczne z przykładowymi rozwiązaniami do części praktycznej. Wszystkie zadania przygotowano zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych oraz obecną strukturą egzaminu z kwalifikacji.

Podręcznik "Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6. Testy i zadania praktyczne. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Piotr Dominik