Smalec we współczesnej kuchni - Praca zbiorowa

Smalec we współczesnej kuchni

4.00 Oceń książkę!

Autor: Praca zbiorowa

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071090
EAN: 9788377071090
Format: 205 x 140 x 11
Oprawa: Twarda
Stron: 110
Data wydania: 2012
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
25.50
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Smalec, potrawa znana od wieków, powrócił ostatnio do łask i podaje się go nawet na przyjęciach. Przekonaj się, że jest to uzasadnione!
Smalec można przyrządzać na różne sposoby i jest on naprawdę pyszny. Z tą książką przygotujesz go nie tylko w wersji podstawowej, ale też z wieloma smakowitymi dodatkami: jabłkami, suszonymi śliwkami, grzybami, rozmaitymi ziołami.
W publikacji znajdziesz też przepisy na to, co świetnie pasuje do smalcu: domowe pieczywo ? np. chleb wiejski czy żytni z kminkiem ? oraz kiszone lub marynowane warzywa i grzyby ? np. korniszony czy marynowaną cebulkę.

Książka "Smalec we współczesnej kuchni"
Praca zbiorowa