Sekrety kuchni indyjskiej. W kuchni - Paola Scolari

Sekrety kuchni indyjskiej. W kuchni

4.00 Oceń książkę!

Autor: Paola Scolari

Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788375127034
EAN: 9788375127034
Format: 23,5 x 19,0 x 0,0
Oprawa: oprawa broszurowa
Stron: 64
Data wydania: 2012
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
3.97
książka
4.99zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Od mięsa do ryb, od ryżu po warzywa, od chleba po desery, wszystko bogato przyprawione – panorama najsłynniejszych dań kuchni indyjskiej z dokładnymi opisami stosowanych składników.

Seria książek kulinarnych `W kuchni` to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani. 

Książka "Sekrety kuchni indyjskiej. W kuchni"
Paola Scolari