Sekrety dekorowania potraw - praca zbiorowa

Sekrety dekorowania potraw

4.00 Oceń książkę!

Autor: praca zbiorowa

Wydawnictwo: Muza
ISBN: 9788374959070
EAN: 9788374959070
Format: 203 x 203 x 0
Oprawa: Twarda
Stron: 176
Data wydania: 2010
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
43.00
książka
48.49zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Czy jesteś zupełnym początkującym, czy też wytrawnym zawodowym kucharzem, ten praktyczny, wolny od specjalistycznego żargonu poradnik poprowadzi cię przez prezentacje potraw pasujące do każdego menu i sprawi, że z łatwością uzyskasz profesjonalny efekt końcowy.
Książka pomoże ci zyskać pewność siebie i uzbroi w potrzebne umiejętności. Jest w niej wiele wskazówek i porad ekspertów, szereg pomysłów na prezentację potraw - dzięki przejrzystym instrukcjom krok po kroku, których realizacja okaże się całkiem prosta.
- Podstawowe zasady prezentacji potraw i wyboru naczyń, z przydatnymi poradami dotyczącymi niezbędnych i specjalistycznych przyborów i gadżetów oraz zastawy stołowej.
- Informacje na temat doboru składników oraz zastosowania do dekoracji potraw sosów, pianek, olejów, jadalnych kwiatów, kiełków i liści.
- Nowoczesne koncepcje prezentacji potraw, ocenione pod względem trudności i czas przygotowania. Metody są łatwe do opanowania, a rezultaty stanowią rozkosz dla podniebienia.

Książka "Sekrety dekorowania potraw"
praca zbiorowa