Ryby - Hauer Wolfgang

Ryby

4.00 Oceń książkę!

Autor: Hauer Wolfgang

Wydawnictwo: Multico
ISBN: 9788370737610
EAN: 9788370737610
Format: 220 x 150 x 12
Oprawa: Twarda
Stron: 86
Data wydania: 2013
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
26.97
książka
35.00zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.
Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!

* Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy
* Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia
* Metody wędzenia i wybór właściwego drewna
* Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb
* 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.

Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!

Książka "Ryby"
Hauer Wolfgang