Ryby. Podstawy gotowania -

Ryby. Podstawy gotowania

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: Klub Dla Ciebie
ISBN: 9788325800772
EAN: 9788325800772
Format: 220 x 165 x 0
Oprawa: oprawa twarda
Stron: 64
Data wydania: 2009
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
16.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Kolejna książka z bestsellerowej serii Podstawy gotowania! Przeczytaj, jeśli zastanawiasz się, jak poznać, czy ryba jest świeża, jakie gatunki będą dobrze smakować w warzywnej potrawce, a które najlepiej pasują do galarety. Wstęp podpowie Ci, jak należy się rozprawić z surową rybą: wypatroszyć ją, pozbawić skóry, umyć... Poznasz też patenty na udane smażenie, grillowanie i duszenie ryb. A później – pora na 45 sprawdzonych przepisów na ryby na zimno, gotowane (także na parze), pieczone, z makaronem i ryżem... Już wkrótce na Twoim stole zagości panierowany pstrąg z winogronami, pizza z tuńczykiem i cytryną oraz tatar z łososia!

Książka "Ryby. Podstawy gotowania"