Ryby i owoce morza - Marta Krawczyk

Ryby i owoce morza

4.00 Oceń książkę!

Autor: Marta Krawczyk

Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378453321
EAN:
Format: 165 x 240
Oprawa: twarda
Stron: 64
Data wydania: 2013-05-14
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
3.99
książka
8.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Ryby pojawiają się na naszych stołach dużo rzadziej niż mięso. Z powodu braku tradycyjnych potraw polskich sporadycznie przyrządzamy także owoce morza. Ale warto pamiętać, że jedne i drugie są bogate w żelazo, a ponadto mają znacznie mniej nasyconych tłuszczów i cholesterolu niż potrawy mięsne. Książka Ryby i owoce morza to zbiór pomysłów zarówno na tradycyjne polskie dania rybne, jak i nowe, zaskakujące sposoby ich przyrządzania. Znalazły się w niej także doskonałe receptury na przygotowanie owoców morza.

Książka "Ryby i owoce morza"
Marta Krawczyk